«Η Παγωμένη Πριγκίπισσα» από την Παιδική Σκηνή Ροντίδη, την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, το πιο αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, ¨Η Παγωμένη Πριγκίπισσα¨ σε θεατρική διασκευή, την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 21:00 στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο.

ΑΙΓΙΟ: Τίμησαν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, τα χορωδιακά σύνολα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Γέμισε μελωδίες και φωνές χορωδών κάθε ηλικίας η πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο το βράδυ της Τετάρτης, στη συναυλία που διοργανώθηκε από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. προς τιμήν της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής (21 Ιουνίου) και με γενικό τίτλο «Τόσα καλοκαίρια».  

Συναυλία για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τετάρτη 21 Ιουνίου στα Ψηλαλώνια Αιγίου

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. τιμά και φέτος, για πολλοστή συνεχή χρονιά, την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και διοργανώνει συναυλία των Χορωδιακών Συνόλων της την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, με κεντρικό τίτλο «Τόσα καλοκαίρια» και στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017 του Δήμου Αιγιαλείας.

Δυναμική παρουσία του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Achaia Fest 2017

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν το βράδυ της Πέμπτης το Νότιο Πάρκο της Πάτρας, αγκαλιάζοντας από την πρώτη κιόλας μέρα το «Achaia Fest 2017 – Οι Θησαυροί της Αχαΐας», το 1ο Μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων, Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Πολιτισμού που διοργανώνεται από το Επιμελητηρίου Αχαΐας και την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την υποστήριξη πολλών χορηγών, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

«Η Μελωδία της Ευτυχίας» από το Πρότυπο Ωδείο Αιγίου, το Σάββατο στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς»

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Με την ξεχωριστή μουσική παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας» από τους σπουδαστές του Πρότυπου Ωδείου Αιγίου, κάνει πρεμιέρα το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2017 του Δήμου Αιγιαλείας και της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Το μιούζικαλ θα παρουσιαστεί το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο, με ελεύθερη είσοδο.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes