Το διήμερο 16-17 Ιουλίου στον Ελαιώνα Αιγιαλείας, η 9η Γιορτή Λαδιού και Ελιάς

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Για 9η συνεχή χρονιά διοργανώνεται φέτος η Γιορτή Λαδιού και Ελιάς, ένα διήμερο αφιερωμένο στην ελιά και το ελαιόλαδο, δύο πολύτιμων προϊόντων που πρωταγωνιστούν στη μεσογειακή διατροφή αλλά και διαθέτουν αξεπέραστες καλλυντικές και φαρμακευτικές ιδιότητες. Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου, η παραλιακή πλατεία της κοινότητας Ελαιώνα του Δήμου Αιγιαλείας θα φιλοξενήσει την καθιερωμένη γιορτή, σε συνδιοργάνωση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., της αντιδημαρχίας Ανατολικής Αιγιαλείας και της Τοπικής Κοινότητας Ελαιώνα.

Συναυλία για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, την Τρίτη 12 Ιουλίου στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Η μουσική συναντά την αγάπη και το τραγούδι συναντά το παιδικό χαμόγελο, στη συναυλία με αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου που παρουσιάζεται την Τρίτη 12 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο, με γενικό τίτλο “Τραγουδάμε για τα παιδιά” και στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2016 του Δήμου Αιγιαλείας. Πρόκειται για μια μουσική και χορευτική σύμπραξη που θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό, μιας και τα έσοδα θα διατεθούν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

"Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων ΙΙ" στο Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς" - Επτά θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Τόπος συνάντησης του τοπικού καλλιτεχνικού δυναμικού στο χώρο του θεάτρου γίνεται από τη Δευτέρα 4 έως τη Δευτέρα 11 Ιουλίου το Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο. Οι “Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων ΙΙ” που διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., περιλαμβάνουν επτά θεατρικές παραστάσεις, όλες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Γιορτή Σαρδέλας, την Κυριακή 3 Ιουλίου στην παραλία Διγελιωτίκων

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Συνεχίζεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2016 του Δήμου Αιγιαλείας, που περιλαμβάνει εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας με το "Rock της Δυτικής Όχθης", το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Υπαίθριο Θέατρο "Γιώργος Παππάς"

on . Posted in Πολιτιστικό Καλοκαίρι

Το Σάββατο 2 Ιουλίου, ο γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Φίλιππος Πλιάτσικας έρχεται στο Αίγιο, στο Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς”, για να ταξιδέψει με τους φίλους του, παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους, με τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής του πορείας και με ιδιαίτερα τραγούδια και άλλων μουσικών συνοδοιπόρων.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes