Την Πέμπτη 17 Αυγούστου η έναρξη των «Οινοξενείων 2017» - Βραδιά οινογνωσίας και συναυλία Σαββίνας Γιαννάτου στον κήπο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου

on . Posted in Οινοξένεια

Τα «Οινοξένεια 2017» ξεκινούν την Πέμπτη 17 Αυγούστου το ταξίδι τους στους δρόμους κρασιού και της γεύσης της Αιγιάλειας. Ο κήπος του Πολιτιστικού κέντρου Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» υποδέχεται τους επισκέπτες των Οινοξενείων στολισμένος στα φετινά «Χρώματα της γεύσης». Η μεγάλη εκδήλωση έναρξης ξεκινά στις 20:00 με παρουσίαση των οίνων και των γεύσεων της Αιγιάλειας και γευστική δοκιμή των κρασιών των οινοποιείων του «Δικτύου Οινοξένεια» με γυάλινο ποτήρι γευσιγνωσίας «Οινοξένεια», αναμνηστικό δώρο για τους επισκέπτες της εκδήλωσης ώστε να απολαύσουν τις γευσιγνωσίες τους.

"Οινοξένεια 2017": Τα χρώματα της γεύσης - Από 17 έως 27 Αυγούστου (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

on . Posted in Οινοξένεια

Τα Οινοξένεια 2017 πλησιάζουν. Η Αιγιάλεια βάζει τα καλά της! Ντύνεται στα λευκά, στα ροζέ, στα κόκκινα. Από 17 ως 27 Αυγούστου 2017 υποδέχεται τους επισκέπτες της στις εκδηλώσεις «Οινοξένεια - Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας» και δοκιμάζει μαζί τους εκλεκτούς τοπικούς οίνους, τους συνδυάζει με γεύσεις και εδέσματα της παραδοσιακής τοπικής κουζίνας και προσφέρει εμπειρίες χαράς, εξερεύνησης, τέχνης και απόλαυσης στα πανέμορφα τοπία της.

ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2017: «Τα χρώματα της γεύσης», από 17 έως 27 Αυγούστου στην Αιγιάλεια

on . Posted in Οινοξένεια

Η Αιγιάλεια, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, βάζει τα καλά της! Ντύνεται στα λευκά, στα ροζέ, στα κόκκινα. Δοκιμάζει τοπικούς εκλεκτούς οίνους, τους συνδυάζει με γεύσεις και εδέσματα της παραδοσιακής τοπικής κουζίνας και προσφέρει εμπειρίες χαράς, εξερεύνησης και απόλαυσης στα πανέμορφα τοπία της. Από 17 ως 27 Αυγούστου 2017 η Αιγιάλεια υποδέχεται ντόπιους και επισκέπτες στις εκδηλώσεις «Οινοξένεια - Τοπία και γεύσεις της Αιγιάλειας», με τον τίτλο «Τα χρώματα της γεύσης».

ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ: Περιήγηση σε αμπελώνες και αγροτικές καλλιέργειες, στις 27 Αυγούστου

on . Posted in Οινοξένεια

«Τα χρώματα της γεύσης» είναι ο θεματικός τίτλος των φετινών εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2017» που εξερευνά την αρμονία κρασιού και φαγητού, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την ομορφιά του τοπίου με πρωτότυπες εκδηλώσεις πολιτισμού. Οι φετινές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 17 έως τις 27/8/2017.

Μια σπουδαία, πολύχρωμη γευστική εμπειρία τα σεμινάρια της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με το Σίμο Γεωργόπουλο

on . Posted in Οινοξένεια

Πολύτιμες εξειδικευμένες γνώσεις σε σχέση με την αρμονική συνύπαρξη των τοπικών οίνων, με γεύσεις της τοπικής γαστρονομίας, βίωσαν πάνω από 40 επαγγελματίες εστίασης, αναψυχής και φιλοξενίας που συμμετείχαν στο σεμινάριο που διοργάνωσε η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στις 12/06 και 13/06 στο Αίγιο, στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Αλέκος Μέγαρης», ενόψει των εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2017» τον προσεχή Αύγουστο.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes