Ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με τον θεσμό «Οινοξένεια», στο «Οινόραμα 2017» στο Ζάππειο Μέγαρο

on . Posted in Οινοξένεια

Ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών τους για την προώθηση και προβολή των Αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Δήμου, θα συμμετάσχουν στο «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2017» στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 11, 12 και 13 Μαρτίου, με το μοναδικό στο πανελλήνιο ολοκληρωμένο θεσμό «Οινοξένεια – Άρωμα και Φιλοξενία Αιγιάλειας».

Ο σχεδιασμός και η εξέλιξη των "Οινοξενείων", παρουσιάστηκαν στο 1ο Διεθνές Συνέδριο Οινοτουρισμού στη Σαντορίνη

on . Posted in Οινοξένεια

Σπουδαίες γνωριμίες, γόνιμες εμπειρίες και γνώσεις πολύτιμες για την περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού «Οινοξένεια», αποκόμισαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά και η αποστολή από την Αιγιάλεια που συμμετείχαν στις εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για τον Οινοτουρισμό που πραγματοποιήθηκε από 14-16 Οκτωβρίου στη Σαντορίνη.

Κέφι, τραγούδι, χορός και κρασί στη λήξη των εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2016» στην Αιγιάλεια

on . Posted in Οινοξένεια

Ο πολιτισμός του κρασιού στο ρεμπέτικο και τη λαϊκή παράδοση όπως διαμορφώθηκε και τραγουδήθηκε στις ταβέρνες και τα καπηλειά, ήταν  το θέμα της παράστασης που παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου στην τελετή λήξης της σειράς εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2016», στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο.

«Οινοξένεια 2016»: Μαγευτικό βράδυ στο «Αρχοντικό του Γερο-Φώτη» με ντόπιες νοστιμιές, εκλεκτό κρασί και προβολή της ταινίας «Πλαγίως»

on . Posted in Οινοξένεια

Μια ευχάριστη βραδιά, γεμάτη από την ομορφιά της φύσης, από αρώματα και γεύσεις και με τη γνωστή θερμή φιλοξενία της Αιγιάλειας, πέρασαν οι επισκέπτες το βράδυ του Σαββάτου στον πέτρινο ξενώνα «Αρχοντικό του Γερο-Φώτη» στη Λάκκα Συμπολιτείας, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2016» που διοργανώνονται για 4η συνεχή χρονιά από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α..

ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2016: Αγγεία διαφόρων χρήσεων και τεχνοτροπιών, παρουσιάστηκαν την Παρασκευή στο Κέντρο Αχαϊκής Γης στο Λόγγο

on . Posted in Οινοξένεια

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα και διαδραστική παρουσίαση αντιγράφων αγγείων της αρχαιότητας από τον αγγειοπλάστη-ζωγράφο κ. Ικτίνο-Κωνσταντίνο Σταθόπουλο, συνεχίστηκε την Παρασκευή 26 Αυγούστου το πρόγραμμα της σειράς εκδηλώσεων «Οινοξένεια 2016». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο του Κέντρου Αχαΐκής Γης στο Λόγγο, όπου ο καλλιτέχνης, γνωστός για τα αρχαιοελληνικής τεχνοτροπίας αριστουργήματα που δημιουργεί, μίλησε στο κοινό για την κατασκευή διαφόρων αγγείων στην αρχαιότητα, για τον τρόπο ζωγραφικής πάνω σε αυτά, για τον συμβολισμό και τη χρήση του κάθε αγγείου αλλά και για τη διαφορά δοκιμής οίνου σε αγγεία, σε σχέση με τα σημερινά γυάλινα ποτήρια.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes