Έκθεση γραφικών τεχνών και comic στο Κτίριο Παναγιωτόπουλου προς τιμήν του Τάκη Αγγελόπουλου, τη Δευτέρα 7 Αυγούστου

on . Posted in Δελτία Τύπου

Καλλιτέχνης, εκδότης, εικαστικός. Ρηξικέλευθος, πολυδιάστατος, απρόβλεπτος. Η προσωπικότητα του Κούλη Αγγελόπουλου δεν χωρούσε σε λέξεις, ούτε νόρμες. Ένας larger-than-life εραστής των γραφικών τεχνών και όχι μόνο, ο Κούλης Αγγελόπουλος διακρίθηκε στον χώρο της εικόνας, του design και του διαδικτύου και άφησε πίσω του πλούσιο προσωπικό έργο.

Την Πέμπτη 20/7 η προβολή της ταινίας "Casablanca" στην παραλία Αιγίου

on . Posted in Δελτία Τύπου

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη προβολή της ταινίας “Casablanca” στην πλατεία Μαχαίρα – Pestum στην παραλία Αιγίου, μεταφέρεται από τη Δευτέρα 17 για την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ..

«Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε διασκευή για παιδιά, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο

on . Posted in Δελτία Τύπου

Το αρτιότερο, το ομορφότερο και καυστικότερο αντιπολεμικό έργο που γράφτηκε ποτέ η  «ΕΙΡΗΝΗ» του Αριστοφάνη σε διασκευή για παιδιά, του Γιάννη Καλαντζόπουλου, παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 9 μ.μ..

Ξεκινά την Πέμπτη το “Achaia Fest 2017” – Συμμετοχή Δήμου Αιγιαλείας και ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με δικό τους περίπτερο

on . Posted in Δελτία Τύπου

Αξιόλογη παρουσία στο Achaia Fest 2017, το πρώτο μεγάλο Αχαΐκό Φεστιβάλ αφιερωμένο στους ανεξάντλητους «Θησαυρούς της Αχαΐας», θα έχουν ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., συμμετέχοντας στην τετραήμερη γιορτή που θα φιλοξενηθεί από Πέμπτη 15 έως Κυριακή 18 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.

ΑΙΓΙΟ: Πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6-12 ετών, με συναρπαστικές δραστηριότητες

on . Posted in Δελτία Τύπου

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στο παιδί και στο γονιό, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) διοργανώνει θερινά προγράμματα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών της Αιγιαλείας και των καλοκαιρινών επισκεπτών της. Τα προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των παιδιών και να παρέχουν υψηλή ποιότητα σε δραστηριότητες που συνδυάζουν γνώση, ενίσχυση της φαντασίας, ψυχαγωγία, παιχνίδι, καλλιτεχνική δημιουργία κτλ.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes