Διοργάνωση αναδρομικής έκθεσης από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., με θέμα το έργο του ζωγράφου - αγιογράφου Κωνσταντίνου Φανέλλη – Αναζητούνται έργα του

on . Posted in Δελτία Τύπου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) ανακοινώνει τη διοργάνωση, εντός του 2017, αναδρομικής έκθεσης με θέμα το έργο του ζωγράφου-αγιογράφου Κωνσταντίνου Φανέλλη (1791-1867). Η σχεδιαζόμενη έκθεση σκοπό έχει την πανελλήνια προβολή του έργου ενός από τους πρώτους και πλέον αξιόλογους, καλλιτέχνες του νεοελληνικού κράτους και συνάμα, ενός σημαντικού μέρους της ιστορίας του αστικού πολιτισμού του Αιγίου του προπερασμένου αιώνα.

Καρ(υ)διά από την ομάδα Dansarte της Πάτρας, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωί στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Απόλλων"

on . Posted in Δελτία Τύπου

Μία σύγχρονη άποψη στην κλασσική ιστορία του «Καρυοθραύστη» - Μια έκρηξη φαντασίας μέσα από ένα παιχνίδισμα μαγικού ρεαλισμού

Το Dansarte, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις σε Πάτρα και Ναύπακτο, παρουσιάζει στο Αίγιο την νέα του χορευτική παραγωγή «Καρ(υ)διά». Πρόκειται για μία σύγχρονη εκδοχή της κλασσικής ιστορίας του «Καρυοθραύστη» βασισμένη στο κείμενο του Ε.Τ.Α. Χόφμαν, όπου ο Γιάννης Αντωνίου, εμπνευστής αυτής της άποψης, μπαίνει βαθιά στην καρδιά της ιστορίας του «Καρυοθραύστη».

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Μεσσήνη “Day and Night” – Μέχρι 31 Δεκεμβρίου στο Παναγιωτοπουλέικο

on . Posted in Δελτία Τύπου

Με την παρουσία πολλών φίλων, εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής η ατομική έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Μεσσήνη με τον γενικό τίτλο «Day and Night», η οποία φιλοξενείται στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου στο Αίγιο με τη στήριξη της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αιγιαλείας.

Απολογισμός δράσεων ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Δεκέμβριο 2016

on . Posted in Δελτία Τύπου

Αναλυτικά ο απολογισμός δράσεων της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και οι στόχοι, όπως αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της προέδρου κας Μαρίας Τσουκαλά, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο γραφείο δημάρχου Αιγιαλείας:

Παζάρι Αγάπης από το «Βοήθεια στο Σπίτι» και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., σε Ροδοδάφνη και Διακοπτό

on . Posted in Δελτία Τύπου

Το ΄΄Βοήθεια στο Σπίτι΄΄ του Δήμου Αιγιαλείας, σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., διοργανώνουν για 2η χρονιά  «Παζάρι Αγάπης»,  με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων που θα δοθούν σε εξυπηρετούμενους -Ηλικιωμένους και Άτομα με Αναπηρίες- που χρήζουν της συμπαράστασης, της φροντίδας και της σκέψης όλων μας.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes