«Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε διασκευή για παιδιά, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο

on . Posted in Δελτία Τύπου

Το αρτιότερο, το ομορφότερο και καυστικότερο αντιπολεμικό έργο που γράφτηκε ποτέ η  «ΕΙΡΗΝΗ» του Αριστοφάνη σε διασκευή για παιδιά, του Γιάννη Καλαντζόπουλου, παρουσιάζεται στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο, τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 9 μ.μ..

Ξεκινά την Πέμπτη το “Achaia Fest 2017” – Συμμετοχή Δήμου Αιγιαλείας και ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με δικό τους περίπτερο

on . Posted in Δελτία Τύπου

Αξιόλογη παρουσία στο Achaia Fest 2017, το πρώτο μεγάλο Αχαΐκό Φεστιβάλ αφιερωμένο στους ανεξάντλητους «Θησαυρούς της Αχαΐας», θα έχουν ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., συμμετέχοντας στην τετραήμερη γιορτή που θα φιλοξενηθεί από Πέμπτη 15 έως Κυριακή 18 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.

ΑΙΓΙΟ: Πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6-12 ετών, με συναρπαστικές δραστηριότητες

on . Posted in Δελτία Τύπου

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς στο παιδί και στο γονιό, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) διοργανώνει θερινά προγράμματα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών της Αιγιαλείας και των καλοκαιρινών επισκεπτών της. Τα προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των παιδιών και να παρέχουν υψηλή ποιότητα σε δραστηριότητες που συνδυάζουν γνώση, ενίσχυση της φαντασίας, ψυχαγωγία, παιχνίδι, καλλιτεχνική δημιουργία κτλ.

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Eν συρμώ – The art train», αφιερωμένες στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο Διακοπτού-Καλαβρύτων

on . Posted in Δελτία Τύπου

Μ’ ένα αφιέρωμα στην τέχνη και τα συναισθήματα που δημιουργεί η απαράμιλλη ομορφιά του Φαραγγιού και ο Οδοντωτός Διακοπτού – Καλαβρύτων που διασχίζει αυτή τη μοναδική διαδρομή, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις «Εν Συρμώ 2017- The art train».

ΕΝ ΣΥΡΜΩ 2017: Η τέχνη της φύσης στα Καλάβρυτα, το Διακοπτό τιμά τους δύο μεγάλους καλλιτέχνες Διονύση Παπαγιαννόπουλο και Γιάννη Σπυρόπουλο, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου

on . Posted in Δελτία Τύπου

Με ένα διήμερο αφιερωμένο στην τέχνη και την έμπνευση που προκαλεί η απαράμιλλη ομορφιά της φύσης του Φαραγγιού του Βουραϊκού, που διασχίζει ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος, ολοκληρώνονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου οι εκδηλώσεων «Εν Συρμώ» που διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά φέτος από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τον ΟΣΕ, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους Αιγιαλείας και Καλαβρύτων και τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., που σχεδίασε και υλοποιεί το πρόγραμμα.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes