Διεθνής συνάντηση σπουδαστών πιάνου, την Παρασκευή στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης»

on . Posted in Δελτία Τύπου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) σε συνεργασία με τον Διεθνή Μορφωτικό Πολιτιστικό Χώρο Αιγιαλείας «Ελληνικόν Ειδύλλιον» του κ. Ανδρέα Ντρέκη, διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά συνάντηση ταλαντούχων ελλήνων και ξένων σπουδαστών πιάνου, σε ένα υπέροχο ρεσιτάλ ερμηνείας και δεξιοτεχνίας, με στόχο τη διάδοση της κλασικής μουσικής στη νεολαία της Αιγιάλειας.

Εικοσιένα σχολεία, 64 τραγούδια και δεκάδες νεαροί μουσικοί στο 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Δημιουργίας της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., 6 και 7 Μαΐου στο Αίγιο

on . Posted in Δελτία Τύπου

Μια εξαιρετική μουσική συνύπαρξη 21 σχολείων από όλη την Αιγιάλεια, με αφορμή το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Δημιουργίας που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου “Απόλλων” στο Αίγιο, θα απολαύσουν όχι μόνο οι γονείς των παιδιών αλλά και πολλοί Αιγιαλείς.

Αίσθηση από την παρουσία των "Οινοξενείων" στο «Οινόραμα 2017» - Νέες διαστάσεις στον οινοτουρισμό και την ανάδειξη της Αιγιάλειας (ΦΩΤΟ)

on . Posted in Δελτία Τύπου

Σπουδαίας σημασίας βήμα για την προώθηση του τουριστικού πλεονεκτήματος του Δήμου Αιγιαλείας, αποτελεί η παρουσία στην έκθεση «Οινόραμα 2017», του θεσμού «Οινοξένεια-Άρωμα και φιλοξενία Αιγιάλειας» που διοργανώνεται κάθε Αύγουστο στην Αιγιάλεια από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.). Πρόκειται για τον μοναδικό στο πανελλήνιο ολοκληρωμένο θεσμό-γιορτή των τοπικών κρασιών και αμπελώνων και το γεγονός αυτό προκάλεσε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών της έκθεσης, που ξεκίνησε το Σάββατο 11 Μαρτίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, στο «Ζάππειο Μέγαρο» στην Αθήνα.

Ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο «Οινόραμα 2017», με τον θεσμό «Οινοξένεια»

on . Posted in Δελτία Τύπου

Ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών τους για την προώθηση και προβολή των Αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Δήμου, θα συμμετάσχουν στο «ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2017» στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 11, 12 και 13 Μαρτίου, με το μοναδικό στο πανελλήνιο ολοκληρωμένο θεσμό «Οινοξένεια – Άρωμα και Φιλοξενία Αιγιάλειας».

«Δρόμοι της Αποκριάς»: Γέμισε μασκαράδες και μπούλες το κέντρο του Αιγίου

on . Posted in Δελτία Τύπου

Με αποκριάτικο κέφι και περιπαικτική διάθεση, εκατοντάδες μασκαράδες και μπούλες γέμισαν το απόγευμα της Παρασκευής την κεντρική οδό Κλεομένους Οικονόμου στο Αίγιο, συμμετέχοντας στους «Δρόμους της Αποκριάς», το καθιερωμένο παραδοσιακό αποκριάτικο γλέντι που διοργάνωσε η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. σε συνεργασία με 9 χορευτικές ομάδες της Αιγιάλειας.

Visit lbetting.co.uk how to sing-up at ladbrokes